Založení týmu Černý Racing

První tři závody roku 2012 jsme odstartovali v týmu Tomáše Pletky, což bylo fajn. Následně jsme se však rozhodli založit vlastní tým a jít si vlastní cestou. A tak vznikl tým Černý Racing :) DS3ku jsme od pana Pletky odkoupili a navlékli ji do vlastních barev a já cítil, že konečně mám možnost posouvat se dále jak jezdecky, tak i technicky a to vše podle mých vlastních představ a plánů.

 

Šéfmechanikem se stal Petr Brynda, se kterým jsem spolupracoval již v minulosti a věděl jsem, že to je ten nejlepší člověk pro tuto roli. Společně s ním přišli ostatní mechanici (Vít Kratochvíl, Tomáš Albrecht, Karel Moravec, později Toník Súsa a „Pavouk“ Karel Fišer) a já měl konečně pocit, že to začíná fungovat tak, jak jsem si vždycky představoval.

 

Navrhli jsme nové logo a jako základ zvolili černou barvu, která se nás, až na výjimky, drží dodnes. Nemusím doufám vysvětlovat, jak nás napadla zrovna černá, že?! :) Kromě mechaniků do našeho týmu přibyli i další lidé, starající se o web, facebook, videa ze závodů a ostatní IT a technické záležitosti (Jindřich Kalivoda, Jan Fišera, Petr Pajer).

 

Je také nutné zmínit, že naším týmovým fotografem se stal Jirka Zapletal. Většina krásných fotek na tomto webu je právě od něj :) Týmovým PR expertem je Petr Eliáš a nesmím zapomenout ani na manžele Rydvalovi stejně jako na Radka Lásku, bez nichž by týmové zázemí nevypadalo tak, jak si představuji. :)

 

Všem moc děkuji a doufám, že se mnou bude tento skvělý tým směřovat co možná nejvýše v cestě za naším společným snem – závodění ve WRC :)

Založení týmu Černý Racing
Založení týmu Černý Racing
Založení týmu Černý Racing